anal toy g punkt

Mannen har faktisk ogs? et G-punkt, som kvinner har. Mannens G-punkt er identisk med prostata og stimulering skjer gjennom anus. Vi har laget en liten guide og samlet noen enkle tips om dette emnet her. Klassisk utformet g-punktsvibrator i rosa hardplast. Med sin kraftige vibrering og bøyde t.. Kr. ,- Ekskl. mva: Kr. ,-. Legg til i ønskelisten. Legg til sammenligning. ICICLES No - G-Punktsvibrator av Glass. Elegant og håndlaget med suverent fokus på detaljer vil denne serien med luksuriøse glass produkt.. Kr. ,-. Det er derfor alle anale dildoer og buttplugger er bredere i enden, slik at den automatisk har en stopper, som sørger for en trygg og sikker anal stimulering. Dersom man Ved å presse dildoen slik at den treffer den fremre vaginaveggen (mot magen) vil du også kunne treffe g-punktet, som kan stimulere deg ekstra godt.

Videos

[Censored] How to highline with BUTT PLUG Leashes - ANAL TOY Review Det er derfor alle anale dildoer og buttplugger er bredere i enden, slik at den automatisk har en stopper, som sørger for en trygg og sikker anal stimulering. Dersom man Ved å presse dildoen slik at den treffer den fremre vaginaveggen (mot magen) vil du også kunne treffe g-punktet, som kan stimulere deg ekstra godt. Klassisk utformet g-punktsvibrator i rosa hardplast. Med sin kraftige vibrering og bøyde t.. Kr. ,- Ekskl. mva: Kr. ,-. Legg til i ønskelisten. Legg til sammenligning. ICICLES No - G-Punktsvibrator av Glass. Elegant og håndlaget med suverent fokus på detaljer vil denne serien med luksuriøse glass produkt.. Kr. ,-. Sexleketøy hos opab.eu | alt av sexleketøy, fra kondomer, glidemiddel og bondage til vibrator, dildo og G-punkt vibrator. Veldig rimelige priser! Rask og diskré levering!G-punkt kan alt om sexleketøy Underhaugsgata 1 ( Fredrikstad) Sexleketøy for han og henne. opab.eu har lang erfaring med sexleketøy for alle.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *