jan Beste valget jeg har tatt, merker ingenting til hormonene bortsett fra ved menstruasjonstiden. Har hatt p-staven i snart 3år, så må bytte innen året, og har til sammen ikke hatt mensen på 1,5år. De fleste mister mensen av p-stav, men får noen blødninger her og der. Håper det hjalp deg litt, og at du finner ut av. 4. mai Helsedirekotoratet anbefaler økt bruk av LARC, (P-stav, kobberspiral og hormonspiral), (1,. 5). Anbefalingene fra av ukontrollerte blødninger, færre hormonelle bivirkninger og lengre virkningstid . Sex og Samfunn, en HFU i Oslo og den største i Norge, med spesialkompetanse på ungdom og seksuell. Det er vanskelig å si hvordan blødningene vil bli med en p-stav. Noen blir helt uten blødninger. Noen fortsetter å ha regelmessige blødninger, men oftest mye. Uregelmessige blødninger er normalt særlig den første tiden når man bruker p- stav. Alt fra uregelmessige blødninger til uteblitt mens er vanlig. Jeg hadde ingen .

P stav blødninger norges største pupper -

Greia med de to alternativene vs. Plasteret skal holdes tørt for å unngå å få infeksjon i såret. By Anonym bruker, January 25, in Anonymforum - Skravle. Er ikke gravid fordet. Dette ble momentant borte da jeg satte inn p-stav. Bivirkninger kan være redusert sexlyst, humørsvingninger, forverret migrene og økt risiko for blodpropp. des Dine foreldre får ikke vite noe om du velger å få satt inn p-stav eller spiral, siden du er helserettslig myndig. Kostnader for hormonspiral varierer fra til kr for 3 eller 5 års-bruk. Staten dekker størsteparten av det spiralen koster. Kobberspiral er gratis for deg som er 18 år. P-stav koster ca kr for tre. mai De vanlige bivirkningene av p-piller er vaginal blødning, kvalme, ømme bryster, hodepine, vektøkning, humørsvingninger, soppinfeksjon, nedsatt Ute i verden er grønn sex blitt en ny trend, skal man tro Huffington Post, verdens mest trendsettende blogg, og Reuters, et av verdens største nyhetsbyråer. Det er vanskelig å si hvordan blødningene vil bli med en p-stav. Noen blir helt uten blødninger. Noen fortsetter å ha regelmessige blødninger, men oftest mye. Uregelmessige blødninger er normalt særlig den første tiden når man bruker p- stav. Alt fra uregelmessige blødninger til uteblitt mens er vanlig. Jeg hadde ingen .


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *